Obrázky a detaily o Deluxe Edition Demon’s Souls pro PS5 | Novinky

Obrázky a detaily o Deluxe Edition Demon’s Souls pro PS5

  • 30. 9. 2020, 06:45
  • Martin Nejedlý

První pořádný remake pro PS5 vypadá hodně lákavě!

Bluepoint Games oznámilo nové informace i vizuální materiály k chystanému Demon’s Souls ve verzi pro PlayStation 5. Hra vyjde kromě klasické edice také v bohatší Deluxe Edition. Zatímco základní verze vás vyjde na 70 dolarů (1 600 Kč), tu obsahově bohatší si budete moci pořídit za 90 dolarů (cca. 2 100 Kč).

Součástí Deluxe Edition hry Demon’s Souls pro PlayStation 5 bude především extra vybavení a předměty známé z původní hry, ale třeba Red-Eye Knight Armor a Boletarian Royalty Armor jsou úplně nové. V Deluxe edici získáte navíc také oficiální soundtrack. Níže si můžete prohlédnout kompletní výpis všech bonusů. Zároveň přinášíme několik nových screenshotů z této hry, která bude přepracovaná od základů, díky čemuž bychom si na PS5 měli užít původní příběh i systém soubojů v modernějším kabátku.

Demon’s Souls se stane jedním z launch titulů, a proto vyjde současně s konzolí PlayStation 5 hned 19. listopadu.

Zdroj: Sony Interactive Entertainment
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.