Objevila se zmínka o Alan Wake Remastered, vyjde už v říjnu | Spekulace

Objevila se zmínka o Alan Wake Remastered, vyjde už v říjnu

  • 5. 9. 2021, 20:33
  • Jaroslav Pazdera

Hrdinný spisovatel se opět vydá proti nebezpečné tmě.

Na stránkách Taiwanského prodejce se objevila informace o remasterované verzi legendární hororové adventury Alan Wake. Informace byla následně potvrzena i tím, že se detaily našly skrze přístup k souborům Epic Store. Vypadá to tedy, že Alan Wake Remastered dorazí na PlayStation 4 i PlayStation 5 a to už 5. října, tedy přesně za měsíc. Jeden dobře informovaný zdroj navíc potvrdil, že hra bude oznámena v příštím týdnu. Vzhledem k tomu, že se chystá také PlayStation Showcase, je možné, že to bude jedna z her, kterou tam uvidíme.

Alan Wake vypráví příběh spisovatele, který se vydá se ženou hledat inspiraci do městečka Bright Falls. Jeho manželka ale následně zmizí a on se ji neúspěšně snaží najít, aby se po týdnu probudil uprostřed silnice a začal nacházet záhadné stránky z knihy, která popisuje jeho aktuální i budoucí osudy. Kdo ji napsal, proč a co tím sleduje? To bude muset Alan zjistit sám a současně také vyrvat svou ženu ze spárů Temnoty. Hra hodně sází na práci světla a stínu, nedostatek munice a lehký survival-horor. Ve 4K to bude určitě zážitek a ten dorazí už 5. října.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.