Objevila se kompletní mapa RE8 ze sběratelské edice a Capcom sám zveřejňuje nápovědy | Novinky

Objevila se kompletní mapa RE8 ze sběratelské edice a Capcom sám zveřejňuje nápovědy

  • 5. 2. 2021, 10:31
  • Jaroslav Pazdera

Mapa může obsahovat drobné spoilery, nicméně nejde o nic, co by se nedalo domyslet z dřívějších informací a videí.

Jak jeden z bonusů ke sběratelské edici bude látková mapa oblasti a právě její snímek se dostal na veřejnost skrze server Reddit. Bohužel kvalita snímku je dost malá, nicméně dá se leccos rozpoznat. Je samozřejmě možné, že výsledná mapa bude vypadat trochu jinak a tady jde spíše o umělecké ztvárnění, Každopádně celé mapě vévodí samozřejmě zámek Dimitrescu, domov obří paní známé jak z traileru, tak z hratelné ukázky, dále je tu dům Beneviento, o kterém se v dalším náznaku zmínil sám Capcom (viz níže) a řada dalších více či méně podivných lokací, jako třeba Moreauvův reservoár.

Collectors Edition, Reddit
Reportuji z domu Beneviento s cílem monitorovat vesnici. Zaregistrovány čerstvé stopy a krev kolem cesty. Nesou znaky tahání těl. Začnu nahrávat obyvatele zámku a jejich aktivity.

Resident Evil Village vychází 7. 5. 2021 pro PS4 i PS5. Zatím je k dispozici aspoň krátká technologická demoverze, která je ale atmosférou opravdu prošpikovaná.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.