Nový trailer ukazuje možnosti ovládání hry na PlayStationu 5 | Videa

Nový trailer ukazuje možnosti ovládání hry na PlayStationu 5

  • 24. 5. 2022, 22:04
  • Jaroslav Pazdera

Haptická odezva bude důležitou součástí hry i kouzlení.

Ovladač DualSense patří nerozlučně k PlayStationu 5 a některé jeho funkce jsou hodně zajímavé. Autoři her se tak snaží zakomponovat jednotlivé možnosti do svých her a nejinak tomu bude i u Hogwarts Legacy. Adaptivní spouště budou reagovat na vytvořené kouzlo a vracet vám patřičnou odezvu, která bude pro každé unikátní. Dokonce bude rozdíl v levé a pravé spoušti, které budou dohromady dávat unikátní kombinaci haptické odezvy. Obě vlastnosti také využijete o hodinách lektvarů, při letu na koštěti nebo na hipogryfovi.

Samozřejmostí je možnost zvolit si vyšší rozlišení, ale nižší snímky, nebo naopak maximální plynulost hry za cenu občasného snížení rozlišení. Těšit se máme i na extra rychlé načítací časy a to i při cestování na velké vzdálenosti po velké mapě.

Vydání hry je plánováno na konec letošního roku a zatím to vypadá na velkou pecku z prostředí ságy o Harry Potterovi.

Hogwarts Legacy - Next Gen Immersion Trailer | PS5 Games
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.