Nový trailer připomíná, že krom Vanguardu se změny chystají i do Warzone | Videa

Nový trailer připomíná, že krom Vanguardu se změny chystají i do Warzone

  • 6. 11. 2021, 21:36
  • Jaroslav Pazdera

Budeme si sice muset ještě měsíc počkat, ale známe aspoň náhled na mapu.

Včera vydané Call of Duty: Vanguard nás přesunulo zpět do 2. světové války a stejné se stane i ve Warzone, jen o měsíc později. Nové video ukazuje, co se ve Verdansku stalo a proč se přesuneme do pacifiku na novou mapu Caldera. Protože ale video obsahuje až nezdravě moc letadel, opět doufáme, že se ze hry nestane druhý Battlefield, který vychází také za pár dní. Změna je chystána na 2. prosinec a v ten den bude nahrazena kompletně celá mapa Verdansk 84.

Warzone Pacific Cinematic | Call of Duty: Vanguard

Jak bude nová mapa vypadat zatím nevíme, ale na Twitteru se objevil letmý pohled na profilu kreativního šéfa Activisionu. Ten nám toho sice moc neřekne, ale dá se říct, že mapa bude poměrně dost kopcovitá, obklopená vodou ze všech stran a nabídne několik různých sektorů. Snad bude změna k lepšímu.

Twitter: @pellesjoenell
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.