Nový trailer na Biomutant představuje prostředí a svět | Videa

Nový trailer na Biomutant představuje prostředí a svět

  • 23. 4. 2021, 17:50
  • Jaroslav Pazdera

Hra vychází prakticky za měsíc a tak je třeba se podívat, kde se hra bude odehrávat.

Po nedávném traileru, který představil souboje a nepřátele, se tentokrát podíváme na svět a jeho prostředí. Video ukazuje rozličné části tohoto open-world RPG a podíváme se do měst, vesniček, ale i na létající prostředky nebo do zasněžených hor. Každopádně svět je nádherně barevný, dostatečně různorodý a pokud si to spojíme s tím, že hlavní hrdina má nabídnout celou řadu různých možností, jak si přizpůsobit hraní, bude moci umět spoustu schopnosti a také velmi slušně bojovat, mohlo by se jednat o velmi zajímavý titul. Ostatně čekáme na něj už od roku 2017 a chvíli to i vypadalo, že se ho ani nedočkáme.

Biomutant vychází 25. května pro PlayStation 4. Na PlayStation 5 si ho samozřejmě užijeme v režimu zpětné kompatibility, ale nativní PS5 verze zatím není v plánu.

Biomutant - World Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.