Nový Battlefield se bude jmenovat 2042 a dorazí v říjnu | Spekulace

Nový Battlefield se bude jmenovat 2042 a dorazí v říjnu

  • 9. 6. 2021, 16:42
  • Jaroslav Pazdera

Uniklé informace ukazují řadu detailů před oficiálním oznámením.

Ještě před oficiálním oznámením a trailerem unikly na reddit zajímavé informace o připravovaném Battlefield 6. Ten se bude odehrávat v budoucnosti, v roce 2042, jak praví podtitul hry a nabídne celkem sedm map pro až 128 hráčů. V bojích by se měli utkat veteráni z desítky let trvajících válek mezi USA a Ruskem. Mapy budou jak městské, například Soul, tak přírodní, jako egyptská poušť a každá mapa by měla nabídnout speciální okolnosti odpovídající prostředí. Hráči budou moci vybírat ze čtyř tříd, každá se svou specializací, schopnostmi a gadgety. Těšit se můžeme na otevřenou betaverzi, první rok se sasson passem a tři různé edice - Standardní, Gold a Ultimate. Hra by měla vyjít jak pro PlayStation 4 tak 5 a to 15. října letošního roku.

Samozřejmě dokud nebude vše oficiálně oznámeno, berme to s lehkou rezervou, nicméně vše vypadá hodně věrohodně. V nasdíleném Tweetu se můžete také podívat na několik uniklých obrázků.

Oficiální oznámení bude velmi brzy a můžete ho sledovat na oficiálním streamu od 17 hodin.

Battlefield 2042 Official Reveal Trailer (ft. 2WEI)
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.