Nové záběry z hraní netradiční akce Deathloop | Videa

Nové záběry z hraní netradiční akce Deathloop

  • 16. 9. 2020, 23:45
  • Ivan Herman

Trailer ukazuje v praxi hlavní principy a prvky hratelnosti.

Samotné Deathloop se charakterizuje jako inovativní střílečka z pohledu první osoby. A skutečně tento nový projekt od studia Arkane Lyon (mají na svědomí Dishonored) bude trošku jiný. V kůži hlavního hrdiny Colta budeme uvězněni v časové smyčce, ze které musíme uniknout. A to dříve, než se celý den opět znovu resetuje.

DEATHLOOP – Official Gameplay Trailer 2: Two Birds One Stone

Ve své podstatě půjde o akční střílečku obsahující také puzzle prvky. Právě aktuální trailer je docela dlouhý a hru představuje detailněji. Sami se tak můžete podívat na to, že hlavní hrdina v Deathloop musí využít každé časové smyčky ku svému prospěchu. Hře rozhodně nechybí styl a herně-vizuální podpis vývojářského studia Arkane.

Deathloop míří pouze na PlayStation 5, a to v druhém čtvrtletí roku 2021. Až poté se ukáže, nakolik úspěšný tento nový projekt bude.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.