Nové obrázky, trailer a informace k Diablu 4 | Novinky

Nové obrázky, trailer a informace k Diablu 4

  • 20. 2. 2021, 11:37
  • Jan Válek

V rámci online BlizzConu 2021 odhalil Blizzard classu Rogue.

Aktuálně proběhlý BlizzCon nazvaný jako BlizzConline 2021 byl bohatý na informace ke značce Diablo. Nejen že všichni zarytí fanoušci musí jásat nad odhalením remaku Diablo 2, ale zároveň byly zveřejněny po delší době nové materiály k plnohodnotnému pokračování série.

Zdroj: Activision Blizzard

Detailněji představená postava tichého zabijáka Rogue byla hlavní náplní prezentace a okolo si můžete prohlédnout vizuální materiály. Rogue bude přizpůsobivý a hbitý bojovník, který se může specializovat na boj na dálku ale i na krátkou vzdálenost. Se svými zbraněmi dokáže nepřátele ničit i díky jedům na čepeli, avšak chybět nesmí ani pořádná komba. Tato classa bude moci vzít do ruky také luky nebo využívat temné Shadow magie. Do velké míry se tak podobá Demon Hunterovi z Diabla 3.

Diablo IV - Rogue Announce Trailer

Vývojářský tým prozradil i další nové informace ke hře jako takové. Co můžeme například čekat od herního světa v Diablo 4? Důležitá role připadne na objevování různých koutů světa, občas budeme muset řešit i puzzle nástrahy a pochopitelně rubat hordy nepřátel. Za zdolání specifických tajných oblastí pak získáte odměnu jako třeba speciálního mounta. Ty mají tradičně pomoci rychlejšímu cestování.

V Diablo 4 se můžeme těšit i na Player vs. Player souboje, k čemuž mají sloužit speciální arény nazvané Fields of Hatred. Budou naprosto dobrovolné a z padlých protihráčů získáme Shards of Hatred sloužící jako měna pro další odměny.

Nové informace i materiály vypadají lákavě, bohužel nic nového nepadlo k termínu vydání. A oficiálně je z hlediska platforem potvrzeno stále „jen“ pro PlayStation 4, o next-gen verzi pro PS5 také zatím nepadlo ani slovo.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.