Nové gameplay záběry z online vybíjené Knockout City | Videa

Nové gameplay záběry z online vybíjené Knockout City

  • 25. 2. 2021, 23:54
  • Jan Válek

Teprve nedávno oznámená online akce se znovu představuje.

EA v rámci své iniciativy Originals nabídne zanedlouho nový online projekt. Mnoho multiplayerovek, které byly nakonec nabídnuty i zdarma, se nechytly, ovšem Knockout City opět nechybí velké ambice. Musíme uznat, že projekt Velan Studios opravdu nevypadá špatně a půjde sice o akci, ale žádné klasické střílení, nýbrž princip klasické vybíjené. Samozřejmě lehce moderně okořeněný.

Knockout City — State of Play Gameplay Spotlight | PS4

Nové záběry představilo Sony na dnešním State of Play, a tak se můžete podívat na to, jak důležitou roli bude v této hře představovat styl i skill. Těžko dopředu predikovat, jestli si hra dokáže udržet delší dobu pozornost hráčů. Vyjít má 21. května za sníženou cenu 20 dolarů (přibližně 450 Kč), nicméně tak trochu očekáváme, že ji možná Sony naservíruje zdarma v rámci PS Plus předplatného, byť jsou to pouze spekulace. Ale do jakékoli podobné hry v dnešní době nalákat hráče, pokud si ji ještě musí koupit, se zdá skoro nemožné.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.