Nové concept artworky z PS-exkluzivního titulu WiLD | Novinky

Nové concept artworky z PS-exkluzivního titulu WiLD

  • 19. 4. 2020, 20:52

Okolo hry WiLD panuje stále mnoho nejasností a tajemnosti. Nové artworky na tom nic nemění, možná spíše naopak, ovšem vypadají krásně.

WiLD bylo coby PS4 exkluzivní titul oznámeno na GamesComu v roce 2014. "WiLD je zasazen do svěžího, rozlehlého světa, kde se budete učit a přizpůsobovat se neustále se měnícímu světu kolem a odhalovat různá tajemství této země," píše se v oficiálním popisku hry. "Jak byste očekávali od nedotčené přírody, svět se bude neustále měnit v různých denních dobách, počasí a sezónních změnách." Ohledně vývoje jsme toho v poslední době moc neslyšeli, pouze zhruba před rokem podalo Sony ochrannou známku. Tak uvidíme, možná byl celý projekt aktuálně oživen a přijdou v nadcházejících měsících nové informace. Nyní by hru šlo očekávat spíše ve spojení s PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.