Nová mapa Call of Duty: Warzone nás vezme do Pacifiku | Novinky

Nová mapa Call of Duty: Warzone nás vezme do Pacifiku

  • 7. 9. 2021, 20:09
  • Jan Válek

Nová mapa vypadá zajímavě a poběží na enginu Vanguardu.

Activision na dnešní den naplánovalo představení novinek pro všechny online nadšence do Call of Duty. Jednak debutový trailer ukazuje na jaký styl se můžeme těšit v klasickém multiplayeru Vanguard, ale změny a novinky dorazí i do free-to-play odnože Warzone.

Warzone od začátku bylo známo jednou velkou mapou pro hlavní Battle Royal mód. Ta sice v průběhu času prošla řadou změn a proměn v čase, nicméně o druhé se stále jen hovořilo a spekulovalo. Nyní dostává alespoň malinko konkrétnější obrysy – zasazena má být do oblasti Pacifiku. Konkrétní datum příchodu neznáme, ale určitě to bude až po listopadovém vydání Vanguard. Mimochodem celá mapa poběží na stejné technologii a enginu jako právě letošní Call of Duty.

Do Warzone se mají projevit i další prvky z multiplayeru včetně nových zbraní. Nové mapě byla věnovaná část dnešní prezentace a vše začíná v 26 minutě následujícího videa:

Worldwide Multiplayer Reveal | Call of Duty: Vanguard

Více detailů bohužel neznáme a ve videu se můžete alespoň krátce zdálky na celou mapu podívat. Tvůrci zároveň prozradili, že chystají úplně nový anti-cheatovací systém. Warzone bude získávat stále další podporu a mnoho nového obsahu i časově omezených akcí a událostí přímo ve hře.

Zbrusu nová mapa do Call of Duty: Warzone dorazí někdy v letošním roce, prozatím bez konkrétní specifikace datumu. Prý ale krátce po vydání Vanguard, které zamíří do prodeje 5. listopadu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.