Nová hororovka The Quarry dorazí v červnu | Videa

Nová hororovka The Quarry dorazí v červnu

  • 17. 3. 2022, 19:18
  • Jaroslav Pazdera

Děti zřejmě jely kempovat v pátek třináctého.

Po shlédnutí oznamovacího traileru, kterým 2K představuje svou zcela novou značku The Quarry, se mi vrátily vzpomínky na perfektní Friday the 13th. Hra je svým stylem i vzhledem hodně podobná a ostatně bude mít i velmi podobný námět. Parta mládežníků si chce užít poslední noc ve starém lomu, ale jejich párty se zvrhne v boj o holý život. Hru si budete moci zahrát sami nebo až v osmi lidech online, kdy každý bude ovládat jednoho přeživšího. Hra nabídne nastavitelnou obtížnost, která nabídne jak úplně jednoduchou, kdy si užijete napínavý akční film až po tu velmi náročnou, která vás nenechá přežít.

V hlavních rolích se objeví známí herci jako třeba David Arquette z Vřískotu nebo Justice Smith z Jurského světa. Hru si můžete už nyní předobjednat, ale počítejte s plnou cenou skoro 2000 Kč za PS5 verzi. Pokud navíc chcete PS4 i PS5 verzi, musíte si zakoupit deluxe edici a připlatit ještě 250 Kč. Cenově to tedy není úplně levná hra a jestli bude stát za to teprve uvidíme. Každopádně trailer vypadá velmi dobře a na vydání se můžeme těšit na 10. června.

The Quarry | Official Announce Trailer | 2K
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.