Next-gen verze Marvel's Avengers se ukazuje v traileru a bude měnit levelování | Videa

Next-gen verze Marvel's Avengers se ukazuje v traileru a bude měnit levelování

  • 5. 3. 2021, 08:00
  • Petr Provazník

Má hra vůbec šanci přitáhnout hráče zpět?

Next-gen verze Marvel's Avengers vychází už za dva týdny a tak je vhodný čas si zrekapitulovat, co nám vlastně má nabídnout. K tomu autoři vydali přehledný trailer, který samozřejmě zmiňuje rychlejší nahrávání, detailnější a rychlejší grafiku, ale třeba také větší možnosti destrukce prostředí. Jedna věc ale v traileru zmíněna není a tou je úprava levelování postav. V Crystal Dynamics se zřejmě zdálo, že to hráčům jde moc rychle a tak se rozhodli křivku levelování trochu zploštit a od levelu 25 do 50 bude hra požadovat mnohem více zkušeností. Pokud tedy budete chtít dosáhnout maximální úrovně, bude vás čekat o dost delší grind misí. V tom případě vám autoři doporučují snažit se nahrát co nejvíce před vydáním next-gen verze, se kteoru přijde i patch.

Nebo je to snaha nahnat hráče do hry před vydáním nové verze? Ostatně hra by to potřebovala. Po počátečním úspěchu a poměrně dobrých recenzích se hráči začali postupně vytvářet a na nový obsah se oproti očekávání čekalo hodně dlouho a první DLC vlastně vyjde až teď a nabídne příběh Hawkeye. PS5 verzi tedy čekejte 18. března.

Marvel's Avengers: Next-Gen Capabilities Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.