Next-gen verze Cyberpunk 2077 je tu! | Novinky

Next-gen verze Cyberpunk 2077 je tu!

  • 15. 2. 2022, 17:31
  • Jaroslav Pazdera

Na oznámeném streamu byla skutečně oznámena PS5 verze a spousta novinek.

Společnost CD Projekt RED dneska ve čtyři hodiny odpoledne spustila svůj video stream s novými informacemi. O tom, že dorazí PlayStation 5 verze Cyberpunku si šuškali i vrabci na střeše a Xboxový update se začal stahovat dokonce dříve, než stream vůbec začal. V rámci streamu jsme se pak dočkali potvrzení, že update na next-gen verzi je nejen na světě, ale můžete ho začít okamžitě stahovat. Pokud máte stažnou PS4 verzi, musíte přes PS Store najít nově přidanou PS5 verzi a stáhnout si tu. Nezapomeňte také, že ta už nebude moct být nainstalována na externím disku, pokud jej u PS5 máte. Připravte se na to, že budete stahovat zhruba 95 GB dat, ale výsledná instalace bude mít kolem 56 GB. Mějte ale pro stažení dostatek místa.

Krom vylepšené grafiky a implementaci všech předchozích oprav plus spousty nových se můžeme těšit na vylepšený raytracing, podporu ovladače DualSense a kompletní obsah updatu 1.5. Novinkou bude třeba kompletně předělaná struktura skillů, což má za následek, že když se přihlásíte do hry po updatu, budete si muset všechny body přidělit ke schopnostem znovu. To není špatné, pokud si je stejně chcete trochu optimalizovat. Změn je ale mnohem více. Je tu vylešená možnost personalizace postavy, vylepšené chování davů lidí, vylepšená ekonomika, balanc soubojů, chování vozidel a mnoho dalšího. Pokud jste tedy čekali, že do Cyberpunku skočíte až s next-gen verzí, tak dneska je ten den!

Zdroj: CD PROJEKT RED

Pokud se před stahováním chcete podívat na změny, které hra nabízí. Zkuste se podívat na oficiální gameplay video právě z PlayStation 5.

Cyberpunk 2077 — Next-Gen Gameplay | PlayStation 5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.