Nejlepší sportovní hra roku 2020 | Témata

Nejlepší sportovní hra roku 2020

  • 27. 12. 2020, 10:00
  • Redakce

Vyhlašujeme za redakci PSGamer.cz nejlepší hry roku 2020 v jednotlivých kategoriích.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Herní série Pro Skater neprožívala zrovna růžové roky, protože poslední pátý díl z roku 2015 patřil hodnocením mezi ty nejhorší tituly. V Activisionu se tedy rozhodli, že na to půjdou jinak a vezmou to odznova. Zadali tedy kompletní předělávku prvního a druhého dílu v epické kolekci pro moderní konzole a ono se to povedlo. Pro nové hráče to byl závan dřívější hratelnosti, pro fanoušky to bylo něco známého v moderním hávu, doplněné o spoustu obsahu. Opět se vrátily klasické lokality, dvouminutový limit, během kterého se musíte snažit splnit některý z úkolů a také spousta tajných a skrytých činností a bonusů.

Graficky a herně se hra povedla na jedničku s hvězdičkou, a především ve světle posledních problémových her je s podivem, že byla prakticky bez chyb. Jediné drobné výtky směřovaly k multiplayeru, ale ty jsou v současnosti dávno vyřešeny a můžete si užívat perfektní hratelnost podpořenou skvělým a úderným soundtrackem. Ostatně byl to i nás adept na remake roku a ani tam by neudělal ostudu.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2
Název hry

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Datum vydání PS4

4. 9. 2020

Datum vydání PS5

26. 3. 2021

Aktuální cena na PS Store

1 349 Kč

Vývojář

Vicarious Visions

Žánry

Sportovní

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.