Nejlepší simulátor roku 2020 | Témata

Nejlepší simulátor roku 2020

  • 28. 12. 2020, 20:00
  • Redakce

Vyhlašujeme za redakci PSGamer.cz nejlepší hry roku 2020 v jednotlivých kategoriích.

Snowrunner

Zatímco v některých žánrech jsme měli problém hlasováním vybrat jen jednu NEJ hru roku 2020, v žánru simulátorů máme jasno – Snowrunner s přehledem vítězí. Jedno z nejmilejších překvapení letošního roku. Přestože usedáte za volant, tak k závodnímu žánru má hra daleko, tady se totiž brodíte hlubokým bahnem, sněhem a přepravujete náklad v opravdu drsném terénu.

Hratelnost se podařilo vyladit k dokonalosti, navíc se zachováním nesmírně realistického dojmu, což bereme jako skoro hlavní atribut u každého simulátoru. Neuvěřitelně rozsáhlý je i herní svět a množství úkolů, navíc průběžně vychází nová DLC s dalším a dalším obsahem. Oproti předchůdci MudRunner připravili vývojáři celou řadu změn a inovací, díky nimž vnikla o poznání lepší hra. Aby těch pozitiv potvrzujících umístění v našem žebříčku nebylo málo, tak od prosince i PS verze podporuje také módy. Tím se otevírají nové možnosti a Snowrunner tak může být pro hráče lukrativní a zajímavý ještě další roky.

SnowRunner
Název hry

SnowRunner

Datum vydání PS4

28. 4. 2020

Datum vydání PS5

31. 5. 2022

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Mad Dog Games

Žánry

Simulace, Závodní

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.