Need for Speed: Hot Pursuit se zřejmě dočká remasteru | Spekulace

Need for Speed: Hot Pursuit se zřejmě dočká remasteru

  • 23. 6. 2020, 17:58
  • Jaroslav Pazdera

Podle serveru VentureBeat o tom hovořil "zdroj obeznámený s vydavatelským plánem EA".

Mimo prací na remasteru Burnout Paradise zřejmě EA pracuje i na remasteru Need for Speed: Hot Pursuit. Zdroj hovoří především o verzi pro Switch, ale říká se, že hra má dorazit i na obě současné konzole a také PC. Oznámení by v podstatě dávalo smysl, protože Burnout Paradise vyšlo v roce 2008, zatímco Hot Pursuit o dva roky později na stejné konzole. Prozatím nevíme žádné další informace, ale zdá se, že by hry měly vyjít koncem tohoto roku.

Need for Speed: Hot Pursuit byla ve své době velmi dobře hodnocená hra, která si na Metacritics do dneška udržuje hodnocení kolem devítky. V akční kariéře jste mohli hrát jak za polici, tak za uprchlíka a to jak online, ta v single hře. Ke všemu přidejte nádhernou grafiku a skvělou hratelnost a máte adepta na remaster, jak připraveného. Ostatní podívejte se na dobový trailer ke hře.

Pokud hra skutečně vyjde letos, měli bychom se brzy dozvědět více.

Need for Speed Hot Pursuit - E3 Reveal Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.