Následující dva víkendy nás čeká beta Diablo 2: Resurrected | Novinky

Následující dva víkendy nás čeká beta Diablo 2: Resurrected

  • 11. 8. 2021, 18:23
  • Jaroslav Pazdera

První bude uzavřená pro předplatitele, druhá pak bude pro všechny.

Obrovské přání nepřeberného množství fanoušků se chýlí ke svému naplnění. Za měsíc a kousek se totiž můžeme těšit na předělávku legendárního Diabla 2 do moderního hávu v edici Resurrected. Předtím se ale můžeme zúčastnit dvou víkendů, které nabídnou ochutnávku před samotným vydáním. První víkend, od 13. srpna, bude vyhrazen pouze pro předplatitele, kteří získali přednostní přístup a celá seance potrvá až do konce víkendu. Hned následující víkend 20. srpna od 10 hodin už bude hra otevřena všem, kdo budou mít zájem si ji vyzkoušet a to opět po celý víkend. Hru je třeba si standardně stáhnout z PS Store a jinak tu žádné další podmínky nejsou.

Zajímavý je obsah betaverzí, který je poměrně široký. Budeme si moci vyzkoušet všechny herní třídy a to bez omezení dosažené úrovně, ale pouze ve dvou úvodních aktech. Na víkend je to ale zábavy až až. Pokud k tomu doplníme, že bude možné hrát multiplayer až v osmi lidech a to i v kooperaci, není co dodávat.

Plná hra by poté měla vyjít 23. září na PS4 i PS5 a doufejme, že to tak bude, protože nad jindy milovanou společností se nyní docela stahují mračna, padají tu žaloby ze zneužívání a obtěžování, vysoce postavené osoby odchází a omlouvají se a zdaleka není všemu konec. Doufejme tedy, že to neovlivní herní výstupy, které vždy patřili k tomu nejlepšímu napříč herní branží.

Diablo 2: Resurrected - Official Reveal Trailer | BlizzConlin 2021
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.