Na světě je pravděpodobně první nefunkční konzole PS5 | Novinky

Na světě je pravděpodobně první nefunkční konzole PS5

  • 11. 11. 2020, 20:16
  • Jaroslav Pazdera

Jeden YouTuber bohužel musí čelit problémům s nefunkčním zařízením a to ještě před zahájením prodeje.

PS5 se ještě nezačaly prodávat (dobře prodej začíná za pár hodin), ale na světě je zřejmě první nefunkční konzole. Jedná se sice o review verzi, ale ta asi nebude moc odlišná od té běžné. YouTube Jeremy Penter s přezdívkou ACG se svěřil na Twitteru, že momentálně se Sony řeší svou konzoli, která se dostala do naprosto nefunkčního stavu.

O celé situaci natočil také video, takže pokud vládnete anglicky, můžete si poslechnout, co se vlastně stalo. Podle jeho popisu byly nejdříve problémy s úložištěm, následně se objevila řada chyb, problémy se sítí a ve finále už konzole ani nenaběhne. Bohužel tvůrce byl nucen zrušit svůj připravený obsah a nabídnout předplatitelům jejich peníze zpět, protože evidentně není ani pro Sony tak snadné nahradit konzoli jinou.

Doufejme, že to byl ojedinělý případ a že se vadné konzole nebudou nijak množit, protože to by asi, vzhledem k zájmu, nebylo moc potěšující.

My Review PS5 Died - Changes to This Weeks Content Please Watch!
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.