Na PS Store se na krátko objevila stránka pro Spider-Man 2 | Novinky

Na PS Store se na krátko objevila stránka pro Spider-Man 2

  • 13. 12. 2022, 09:16
  • Jaroslav Pazdera

Již zmizela, ale mohlo by to znamenat, že se něco chystá.

O představení Spider-Mana 2 jsme psali už v září 2021, což je více než rok a od té doby jsme se toho o moc více nedozvěděli. Bohužel ani nedávné The Game Awards žádné novinky nepřinesly, ale nyní se ukazuje, že se možná něco děje. Jak si všimli někteří fanoušci, na PS Store se objevila stránka právě po Spider-Mana 2 a umožnila přidat si hru do sledování. Měla i svůj konkrétní odkaz https://store.playstation.com/en-gb/concept/10002456, ale ten už nefunguje. Každopádně by to mohla být známka toho, že se něco chystá, možná představení předprodejů? Ostatně hra by měla vyjít v roce 2023, což je doslova za humny.

Zdroj: ResetEra

My zatím víme mimo jiné to, že postava Harry Osborna se do nového dílu změní kvůli výměně hece a také že je do práce zatažen dabér Venoma. Díky tomu si můžeme odvodit o co ve hře půjde. Navíc to, že se něco chystá, může naznačovat i nedávný tweet, který se bez vysvětlení objevil na Twitterové stránce šéfa komunikace společnosti Insomniac.

Marvel's Spider-Man 2 - PlayStation Showcase 2021: Reveal Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.