První oficiální reklamní spot na PS5 | Novinky

První oficiální reklamní spot na PS5

  • Vydáno 20. 8. 2020, 14:26, Aktualizováno 20. 8. 2020, 15:36
  • Martin Nejedlý

Maďarská reklama na novou konzoli prezentuje některé nové schopnosti konzole.

Doplněno 15:32

Sony nakonec reklamu odhalila sama prostřednictvím PlayStation Blogu a tak si ji můžeme prohlédnou v plné kvalitě na oficiálním videu. V Maďarsku byl tedy někdo jen trochu nedočkavý :)

Původní text

Na internetu se omylem objevila první reklama na konzoli PlayStation 5. Objevila se údajně na oficiálním YouTube PlayStation Maďarsko kanále a byla rychle stažena, ale to stačilo k tomu, aby si ji někteří uložili. Reklama se zaměřuje na možnosti nového ovladače DualSense, ukazuje dotýkání se ledového povrchu a používání luku a schopností 3D zvuku ve formě vysílání z blízké věže. Vše končí informací, že nové funkce budou podporovat samozřejmě jen podporované hry.

Únik připravené reklamy nasvědčuje tomu, že oznámení předobjednávek už nebude daleko a někoho zkrátka svrběl prst na vydání videa a něco se pokazilo. My věříme, že během pár týdnů se dozvíme více informací a možná se dočkáme i nějakého zásadního oznámení.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.