Na dovolenou virtuálně v Hotel Life: a Resort Simulator | Novinky

Na dovolenou virtuálně v Hotel Life: a Resort Simulator

  • 25. 3. 2021, 15:50
  • Jan Válek

Idylická dovolená v plážovém resortu z druhé strany – oznámena nová manažerská strategie.

Žánr manažerských simulátorů není na platformě PlayStation příliš hojně zastoupený. Přestože v reálném světě je v současné době lepší si nechat o idylické dovolené nechat radši jenom zdát, nově oznámená hra vám umožní podívat se na hotelové resorty takříkajíc z druhé strany. Půjde o první hotelový simulátor, ve kterém se budete starat o to, aby byli vaši hosté a návštěvníci spokojení a svojí virtuální dovolenou si opravdu užili.

Hotel Life: A Resort Simulator - Reveal Trailer | PS5, PS4

V Hotel Life se smísí budovatelský prvek s tím manažerským. Je zapotřebí postavit veškeré zázemí resortu na pobřeží, řádně ho vybavit a poté se starat o perfektní zákaznický servis. Dle oficiální tiskové zprávy máme být zodpovědní za všechny aspekty počínaje check-inem až po check-out našich hostů. To znamená úklid, zajišťování jídla, zábavy, atd. Kromě stěžejního režimu kariéry si půjde svobodně stavět také v otevřeném a nekonečném snadbox módu. První nakouknutí pod pokličku tohoto chystaného titulu přináší debutový trailer.

Hra Hotel Life: a Resort Simulator míří na konzole PS5, PS4 a další platformy s plánovaným datumem vydání 26. srpna.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.