Na Days Gone 2 se netěšte, asi se ho nedočkáme | Spekulace

Na Days Gone 2 se netěšte, asi se ho nedočkáme

  • 10. 4. 2021, 01:17
  • Jaroslav Pazdera

Studio ale pracuje na nové hře a navíc vypomáhá na dvou dalších hitech.

Days Gone je poměrně zajímavá hra. V době, kdy vyšla byla trochu nedoceněná a trpěla technickými problémy. Od té doby se ale hodně změnilo a můžeme říct, že je to kvalitní zombie titul. Ten momentálně najdete zdarma v rámci předplatného PS Plus a majitelé PS5 + PS Plus hru najdou také v PS Plus Collection. Spousta lidí si hru hodně oblíbila a tak by se jim určitě líbila i dvojka. S tou to ale vypadá špatně a podle informací serveru Bloomberg nedostala zelenou.

Problémem nebyl ani výdělek hry ani její úspěšnost, ale údajně velmi dlouhý vývoj, který donutil společnost rozhodnout se nepokračovat v pracech. Nemusíme ale smutnit, protože studio údajně pracuje na nové hře a část lidí byla převelena pomoci Naughty Dogs na multiplayerovém titulu podle Last of Us, zatímco druhá část pomáhá s novou hrou ze série Uncharted. Je jasné, že tohle jsou větší hity a tak na nebohé Days Gone už nezbývají síly.

Dokud ovšem informace nebudou potvrzeny, jedná se jen o spekulace, nicméně server zpravidla má dobré informace a dá se jim celkem věřit.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.