Multiplayerový Resident Evil Re:Verse odložen na příští rok | Novinky

Multiplayerový Resident Evil Re:Verse odložen na příští rok

  • 15. 7. 2021, 19:00
  • Jaroslav Pazdera

Sice to měla být součást Village, ale vyjde skoro rok poté.

Resident Evil Re:Verse měl být podle Capcomu splněným snem fanoušků série, protože proti sobě má postavit prakticky všechny legendární postavy z jednotlivých her a v zajímavých multiplayerových modech jim umožnit užít si atmosféru tak, jako ještě nikdy. Po trochu problematické betaverzi byla hra odložena na léto letošního roku a víceméně během pár týdnů měla dorazit. To je bohužel minulostí, protože podle aktuálního tweetu se Capcom rozhodl hru odložit až na rok 2022, dokonce i bez bližšího upřesnění data. Důvodem je, jako klasicky, snaha doručit hráčům co nejlepší kvalitu a hratelnost. Bude za tím ale asi i něco dalšího, protože uběhlé betaverze zkrátka nijak extra moc nezaujaly a tím pádem asi ani moc hráčů nezapláče, že hra teď nebude.

Pokud ano, tak hru, kterou měli dostat společně s Village už v květnu, dostanou prakticky o rok později. Jak se na odložení tváříte vy? Zapláčete, nebo je to jedno? Budeme rádi, když se podělíte v komentářích.

Dříve oznámené červencové vydání Residen Evil Re:Verse je posunuto na rok 2022 takže tým může pracovat na doručení čistého herního zážitku. Později budeme sdílet upravené detaily vydání hry. Děkujeme za vaše pochopení a důvěru.
Resident Evil 8: Village
Název hry

Resident Evil 8: Village

Datum vydání

7. 5. 2021

Aktuální cena na PS Store

949 Kč

Vývojář

Capcom

Žánry

Střílečka, Akce

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.