Multiplayerová autíčka Vroom! dorazí na PS5 | Videa

Multiplayerová autíčka Vroom! dorazí na PS5

  • 12. 8. 2021, 10:51
  • Jaroslav Pazdera

Autíčková variace na Fall Guys dorazí v příštím roce. Bude se jednat o další PS Plus titul?

Už vás omrzelo hraní Fall Guys, ale rádi byste si zahráli něco v podobném duchu? Vaše přání možná příští rok splní zajímavě vypadající projekt jediného autora Adama Bernatha. Ten totiž připravuje multiplayerovou hru pro 60 hráčů, kde hlavní roli hrajou malá plastová autíčka, která se musí dostat skrze různě obtížné překážky a tratě. Stejně jako ve Fall Guys může vyhrát jen jeden, takže nebude nouze o souboje, strkanice a mlácení ovladačem o zem.

Inspirace navíc přišla i od legendárních Micromachines, takže autíčka se pohybují prostředím plným obřích míčů, kuželek a tratě zkrátka vypadají, jako když jsme si je malí stavěli v pokoji pro naše "angličáky". Na to, že se jedná o tvorbu jediného programátora hra vypadá opravdu dobře a jak můžete vidět v traileru, vývoj je celkem daleko. Přesto ale hru nečekejme dříve než v příštím roce a to jen pro PlayStation 5. Tohle vypadá na další PS Plus titul.

Vroom! - Obstacle Racing Gameplay Reveal Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.