Multiplayer Call of Duty: Vanguard představen na videu | Videa

Multiplayer Call of Duty: Vanguard představen na videu

  • 7. 9. 2021, 19:59
  • Jan Válek

Call of Duty zůstává oblíbené dlouhé měsíce i roky po vydání právě díky multiplayerové části, na co se těšit letos?

Vývojářské studio Sledgehammer Games přesně jak dopředu avizovalo odhaluje multiplayerovou část letošního Call of Duty: Vanguard. Ta bude jako již tradičně hodně rychlá a akční, přesně jak všichni fanoušci očekávají. Dnešní trailer ukazuje taktické destrukce prostředí, nové zbraně a máte možnost vidět i speciální útoky a nasát atmosféru prostředí několika map. Z video ukázky v hodně atraktivním filmovém duchu je vidět stejný styl, ale posunutý v mnoha ohledech zase o krok kupředu.

Hned ve chvíli vydání na nás čeká slušná porce 20 různých map a kromě zmíněného budou i ještě detailněji upravitelné všechny zbraně, čekají nás další operátoři a vypadá to v neposlední řadě i na hodně srandy s plamenometem.

Call of Duty: Vanguard vychází již 5. listopadu, přičemž již brzy startuje beta verze, exkluzivní fázi pro ty z vás, kdo si hru předobjednají právě na platformě PlayStation.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.