Mortal Kombat 11 dorazí na PS5 a na PS4 nabídne bonusy zdarma | DLC

Mortal Kombat 11 dorazí na PS5 a na PS4 nabídne bonusy zdarma

  • 9. 10. 2020, 16:53
  • Jaroslav Pazdera

Úspěšná bojovka se probojovala také na PS5 a nabídne hnedle tři nové postavy, ze kterých musíme vypíchnout především Ramba!

Warner Bros oznámili, že jejich velmi úspěšný Mortal Kombat 11 dorazí také na PlayStation 5 v next-gen edici se třemi novými postavami. Kombat Pack 2, jak se nové rozšíření nazývá bude obsahovat kouzelnici Mileenu, Rain a hlavně klasického Ramba dokonce nadabovaného přímo Sylvesterem Stallonem osobně! Rain bude vyzbrojen katanou, Mileena bude používat drápy a Rambo je vymodelován přesně podle prvního filmu "First Blood". Souboje Terminátora proti Rambovi se tak konečně stanou skutečností!

Zdroj: Warner Bros. Interactive

Mortal Kombat 11 Ultimate PS5 verze nabídne vylepšený vzhled, rychlejší nahrávání a v některých modech také cross-gen hraní. Cross-gen bude podporovat i souboje mezi PS4 a PS5. Balíček bude dostupný od 17. listopadu společně s vydáním PS5 verze a majitelé PS4 verzí dostanou balíček zdarma. Dokonce bude stačit pouze základní edice hry.

Mortal Kombat 11 Ultimate - Kombat Pack 2 and Reveal Trailer | PS4, PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.