Modern Warfare 2 čeká v první sezóně kopa obsahu | Novinky

Modern Warfare 2 čeká v první sezóně kopa obsahu

  • 9. 11. 2022, 20:53
  • Jaroslav Pazdera

Nová mapa, operátoři, zbraně, gulag a mnoho dalšího. (a snad i opravy chyb)

S tím, jak se blíží polovina měsíce a ohlášená Warzone 2 společně s první sezónou po Modern Warfare 2 nám Activision servíruje menu pro první sezónu. Vše začne 16. listopadu, kdy do Modern Warfare 2 dorazí dvě nové mapy, trochu kooperace a další prvky jako zbraně nebo operátoři. Zmíněné mapy budou všem dobře známé, protože půjde o přepracované verze klasických malých mapek Shipment a Shoothouse. Dům dorazí hned, ale Shipment až v polovině sezóny. Vše doplní nový herní mód DMZ, který by měl být něco jako Escape from Tarkov, tedy survival zážitek.

Oproti tomu Warzone 2.0 bude úplně nová, nabídne komplet novou mapu Al Mazrah, trochu jiné způsoby zmenšování mapy, nový Gulag, vozidla (elektrický Hummer) a herní možnosti jako je plavání ve vodě. Zajímavě a podivně současně zní možnost vyslýchat střelené nepřátele nebo nový způsob nakupování výbavy.

Obě hry dohromady budou sdílet Battle Pass, který bude mít také nový systém odemykání předmětů. Místo prosté cesty 1 - 100 se budou odemykat skupiny předmětů, operátorů a zbraní. Operátorů se týká ještě jedna zajímavá novinka související s mistrovstvím světa ve fotbale. Zahrát si totiž budeme moci za trio fotbalistů Neymar, Messi a Pogba. Všichni tři budou postupně servírováni do konce měsíce.

Zdroj: Activision Blizzard
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.