Miles Morales nám předvádí tiché souboje v novém videu | Videa

Miles Morales nám předvádí tiché souboje v novém videu

  • 16. 10. 2020, 15:26
  • Martin Nejedlý

Spider-Man: Miles Morales, jedna z nejočekávanějších her pro PS5, se ukazuje v nových záběrech, tentokráte zaměřených na souboje.

Spider-Man byla jedna z nejlepších her pro konzoli PS4 a tak je jasné, že od jeho pokračování, s podtitulem Miles Morales, se očekává jenom to nejlepší. Na dalším videu (serveru Game Informer) se tak můžeme podívat, jak hladce vypadají souboje v podání nového hrdiny. V první polovině videa jsou to souboje potichu, které asi známe z původní hry. Hlavní hrdina leze různě po stropě a zdech, ohledává terén a útočí ze zákrytu. Můžeme tam vidět některé nové pohyby a doražení, jako je třeba přilepení nohou k zemi a poté sražení na záda. Vypadá to efektně.

Druhá polovina videa potom pouští Spider-Mana proti přesile nepřátel, kde může naplno využít své zbraně a technické pomůcky, ale také celou plejádu pohybů. Video je zaznamenáno ve 4K a hra vypadá opravdu luxusně včetně hladkého pohybu. Spider-Man vychází už 12. listopadu a bude tak připraven přímo pro spuštění PS5.

Exclusive Look at Stealth and Combat in Marvel's Spider-Man: Miles Morales (4K)
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.