Mezigenerační porovnání Horizonu | Videa

Mezigenerační porovnání Horizonu

  • 30. 5. 2021, 20:58
  • Jaroslav Pazdera

Původní hra hezky po boku s nejnovější ukázkou prezentuje, kam se technika posunula.

Nedávný trailer na Horizon Forbidden West ukázal hru v luxusní kondici a tak určitě řadu z vás napadlo, jaké bude mezigenerační srovnání. V tomhle uvažování nejsme sami a tak si Youtuber ElAnalistaDeBits dal tu práci a porovnal obě hry z oficiálních videí přímo vedle sebe. Můžeme tak vidět, nakolik se změnila nejen krajina, ale i modely postav. Třeba sama Aloy vydá o hodně dospělejší, tvář je mnohem detailnější a práce s emocemi a vůbec obličejovým svalstvem je opravdu nádherná. Tváře z prvního dílu oproti tomu vypadají hodně plasticky i když i dneska se jedná o jednu z nejhezčích her. Posun je skrátka hodně výrazný. Ostatně podívejte se sami na video. Zajímavé je ale například zmínění toho, že v ukázce zcela chybí Ray-Tracing, ale do vydání je ještě daleko a třeba si ho vývojáři schovávají pro jindy.

O Horizonu zatím víme, že by měl dorazit ještě letos, ale bohužel přesné datum vydání zatím neznáme. Údajně bychom se ho ale měli brzy dozvědět.

Horizon Forbidden West vs Horizon Zero Dawn | Graphics Comparison & Gameplay Trailer Impressions
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.