Mass Effect Legendary Edition zabere pořádnou část disku | Novinky

Mass Effect Legendary Edition zabere pořádnou část disku

  • 6. 5. 2021, 17:51
  • Jaroslav Pazdera

Začněte na vaší PS5 uklízet na příchod macka.

Další velká hra, která vychází velmi brzy, je kolekce prvních tří remasterovaných her Mass Effect v pěkné Legendary kolekci. Pokud už se na ní těšíte, možná si budete muset dopředu trochu uklidit na disku, protože se nebude jednat o žádného drobka. Celá hra bude zabírat na disku 101 GB (americká verze má jen 80 GB, zřejmě díky absenci různých dalších jazyků) a součástí už bude i 13 GB one day patch. Pokud si chcete hru začít dopředu stahovat, můžete tak začít 12. května a o dva dny později se hra naostro rozjede.

Pokud vlastníte PS5 tak víte, že disk má jen nějakých 800 GB a z toho ještě část zabere systém na "jiná data". Naštěstí díky tomu, že Mass Effect nevyjde v nativní PS5 verzi, můžete si ho stáhnout na externí disk, který ke konzoli rozhodně doporučujeme. Podle našich zkušeností nemá prakticky na nahrávání her vliv a rychlost je stále mnohem lepší než u PS4.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.