Mass Effect čeká slušný grafický posun | Novinky

Mass Effect čeká slušný grafický posun

  • 6. 2. 2021, 19:42
  • Jaroslav Pazdera

Srovnání hlavních hrdinů, pohled do džungle i jedno ztracené DLC.

Ultimate edice prvních tří dílů Mass Effectu nás čeká sice až v květnu, ale postupně se dočkáváme prvních srovnání a ukázek. Na těch aktuálních můžeme vidět, jak vypadá hlavní hrdina/ka v originální hře a jak bude vypadat po přepracování a na krátkém videu se můžeme podívat do džungle na Virmire, která v přímém srovnání s originálem vypadá opravdu skvěle.

Navíc jsme se dozvěděli, že se můžeme těšit na všechna DLC vyjma Pinnacle Station pro první díl, které se bohužel někde ztratilo a neexistují kompletní zdrojové kódy. Jelikož se ale jedná pouze o krátkou akční misi, tak nemá smysl trávit čas jejím restaurováním od nuly. Stejný osud postihne i multiplayer, který byl původně přítomen ve třetím díle, ale autoři se rozhodli s ohledem na již tak hodně práce, jej zcela vyhodit z remasteru. Ten ale asi v dnešní době málokomu bude chybět. Celkově se můžeme těšit na zhruba 40 různých DLC napříč všemi díly.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.