Marvel's Midnight Suns můžete zkusit zdarma a čekat na nové DLC | Videa

Marvel's Midnight Suns můžete zkusit zdarma a čekat na nové DLC

  • 16. 2. 2023, 21:14
  • Jaroslav Pazdera

Do hry dorazí Venom.

Marvel's Midnight Suns je celkem dobrá strategie, která ale není úplně pro každého. Přesto se ji vyplatí vyzkoušet, protože ukazuje známé hrdiny v trochu jiné podobě, umožňuje kombinovat různé schopnosti a hlavně je to zábavá tahová akce. Autoři jí navíc stále věří, protože 23. února čekáme další DLC "Redemption", které do hry přivede dalšího "hrdinu". Bude jím Eddie Brock, neboli Venom, který má na svědomí spoustu neplech a rád by je napravil. Pokud tuhle postavu znáte, asi tušíte, jaké můžou být její schopnosti, takže se bude kousat, žrát a využívat své obří velikosti. Krom postavy do hry přibudou i nové kostýmy, doplňky a vybavení hlavní budovy vašich hrdinů.

Navíc je teď dobré období hru zkusit a pokud si předplácíte PS Plus Premium, můžete zkusit dvouhodinový trial kompletní hry. Jestli se vám zalíbí, můžete ji momentálně koupit v akci se slevou 20 % a pokud máte PS Plus předplatné (jakékoliv úrovně), tak dokonce 40 %. Tím pádem kompletní hra stojí necelých 1200 Kč a to není vůbec špatné.

"Redemption" - Venom DLC Trailer | Marvel's Midnight Suns
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.