Marvel's Avengers po třech letech končí s obsahem | Novinky

Marvel's Avengers po třech letech končí s obsahem

  • 24. 1. 2023, 22:27
  • Jaroslav Pazdera

Hrát bude možné i dál, ale už nebude nic nového.

Marvel's Avengers zažili poměrně turbulentní doby. Po vydání se na ně snesla vlna kritiky a jen lehce nadprůměrné recenze, hráči nebyli schopni se sžít s novou podobou postav, které nekorespondovaly s úspěšnými filmy a teprve další obsah hře přidal na slušné hratelnosti. Hráčská základna nikdy nebyla obrovská, ale svou komunitu si hra našla a právě tito hráči budou zřejmě docela zklamání. Po třech letech v provozu autoři oznámili, že letos dorazí velká aktualizace a následně veškerá oficiální podpora skončí k poslednímu září roku 2023. Hru bude možné hrát i nadále jak v single, tak multiplayeru, ale už nebudou žádné aktualizace ani DLC.

Jako hezké gesto autoři uvolní od konce března veškeré kosmetické položky a karty v obchodech zdarma pro všechny, ale tím to po obsahové stránce bude končit. Současně se hráči můžou těšit na poslední vyvážení a herní balanc.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.