Marvel's Avengers bude mít placené battlepassy | Novinky

Marvel's Avengers bude mít placené battlepassy

  • 29. 8. 2020, 23:03
  • Jaroslav Pazdera

Autoři tvrdili, že všechny nově přidané postavy budou zdarma, ale to není tak úplně pravda.

Od vydání Avengers nás dělí už jen několik dní a tak se objevují další a další novinky. Ta aktuální není úplně potěšující a trochu upravuje dřívější prohlášení Crystal Dynamics, že všichni další hrdinové, kteří budou do hry přidáni po vydání hry, budou zdarma. To je sice pravda, ale pokud si hrdinu budete chtít vylepšit novými oblečky, doraženími, samolepkami a dalšími vylepšeními, budete si muset zakoupit určitou formu battle passu, zde nazvanou Hero Challenge Cards. Ta bude stát 1000 herních kreditů, což odpovídá přesně 10 dolarům a to pro každého hrdinu zvlášť.

Zdroj: Square Enix

Kredity ale můžete získávat i ve hře právě za plnění úkolů z těchto hero cards. Prvních šest totiž dostanete zdarma u hrdinů, kteří budou ve hře od začátku. Teoreticky tedy, pokud dokončíte všech šest battle passů, budete mít nějaké kredity na nákup dalších karet pro další hrdiny. Předpokládáme ale, že to nebude tak snadné a bude tam samozřejmě tlačeno na to, aby hráči za karty utráceli. První hrdina, který do hry bude přidán bez automatického battle passu bude Hawkeye. Neměli bychom se ale bát, protože samotná postava, prostředí a úkoly budou vždy zdarma, aspoň zatím.

Avengers jsou plánování na 4.9.2020.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.