Mapa Verdansk se v Call of Duty: Warzone zřejmě ponoří do osmdesátek | Spekulace

Mapa Verdansk se v Call of Duty: Warzone zřejmě ponoří do osmdesátek

  • 1. 4. 2021, 14:01
  • Jaroslav Pazdera

Je to jedna ze spekulací, které momentálně kolem hry kolují.

Call of Duty: Warzone je nadále hodně hraný a oblíbený titul. Společnost Activision navíc neustále zásobuje novým obsahem a zdá se, že neusíná na vavřínech. Ostatně, kdo by chtěl zadusit husu, co snáší zlatá vejce. Podle nejnovějších spekulací, které se objevují na internetu bychom se brzy ve Warzone mohli dočkat sandboxového režimu, který na mapě omezí použití zbraní a místo toho umožní závodit ve vozidlech, helikoptérách, v parkouru a dělat spoustu dalších aktivit nebojového stylu.

Mimo to se objevilo i propagační video, které ukazuje změnu hlavní Warzone mapy Verdansk. Video bylo rychle staženo (viz video dole ve vloženém Tweetu, které už není dostupné), ale rychlí uživatelé na Redditu ho stihli aspoň částečně zaznamenat. Na krátkých záběrech můžeme vidět, že se mapa zřejmě vrátí v čase do osmdesátých let, kdy stadion je teprve rozestavěn, řada míst vypadá zcela jinak a najdeme tu třeba obří radarová pole, která v moderním pojetí už nejsou. Tyto změny navíc ukazují i některé nové obrázky, které se objevily na Twitteru. Zřejmě se tak nedočkáme úplně nové mapy, ale reskinu té původní.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.