Majitelé PlayStationu si budou moci vyzkoušet Vanguard jako první | Videa

Majitelé PlayStationu si budou moci vyzkoušet Vanguard jako první

  • 23. 8. 2021, 12:34
  • Jaroslav Pazdera

Nachystejte se na následující víkend, budeme si moci vyzkoušet nové Call of Duty.

Aktualizováno: Na PS5 už je možné Vanguard Alpha Test stáhnout a jedná se zhruba o 21 GB dat.

Jako majitelé konzolí od PlayStationu se můžeme jako první těšit na Alpha test nového Call of Duty: Vanguard. Zkouška započne jak na PS4, tak PS5 v pátek 27. srpna a potrvá až do neděle. Zahrát si budeme moci nový herní mód Champion Hill a pro testování ani nebude potřeba předplatné PS Plus. Stahovat si můžete Vanguard do vaší konzole už někdy během dnešního dne. Zmíněný mód Champion Hill bude ve variantě pro 2v2, 3v3 a 4v4. Bude se jednat o soupeření týmů a snahu zůstat posledním ze všech. Během postupu jednotlivými koly budete získávat peníze, vylepšovat si za ně zbraně a snažit se sebrat soupeři všechny jeho "kredity" na životy. K dispozici budou čtyři herní mapy, všechny nabídnou nové zničitelné protředí jako jsou barikády, dveře nebo pekážky.

Alpha verzi bude následovat beta verze od 10. září, která bude pouze pro předplatitele, ale o šest dní později se otevře všem. Beta toho nabídne zřejmě více, ale obsah zatím není upřesněn.

PlayStation® Alpha Trailer | Call of Duty: Vanguard
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.