Mafia 4 se má odehrávat na Sicílii, Don Salieri v hlavní roli | Spekulace

Mafia 4 se má odehrávat na Sicílii, Don Salieri v hlavní roli

  • 16. 5. 2022, 17:42
  • Martin Nejedlý

Spekulace o novém dílu původem české Mafie pokračují.

Není tomu tak dlouho co se dostaly na svět první spekulace o novém pokračování série Mafia. K ní mají vzhledem k českému původu blízko snad všichni tuzemští hráči, byť nyní už je ve znamení studia Hangar 13 a probíhá více mezinárodně. O hře nyní lehce promluvil Nick Baker v rámci XboxEra podcastu. Mafia 4 – zatím takto pracovně nazývaná, přesné jméno hry nevíme – by měla být zasazená do období konce 19. a začátku 20. století.

Příběh by se měl zaměřovat na Dona Salieriho, postavy známé všem fanouškům prvního dílu Mafia. Právě pro něj a jeho rodinu pracoval protagonista jedničky Tommy Angelo. Baker také v rozhovoru tvrdil, že podle blízkého zdroje by hra měla být více lineární záležitostí než open World titulem a po herní stránce se má podobat prvním dvěma dílům Mafia více než trojce. Ještě aby ne, když právě trojka sklidila docela velkou vlnu kritiky.

Stále však čekáme na oficiální oznámení a jedná se o pouhé spekulace. Na druhou stranu jde o další zdroj, který mluví o Mafia 4, což jen potvrzuje jejich pravdivost. Podle všeho studio Hangar 13 pracuje ještě na dalším titulu, který má být sci-fi hrdinskou hrou v otevřeném světě. Už se ale mluvilo i o tom, že byl vývoj této neoznámené hry pozastaven a možná všechny zdroje přešly právě na Mafia 4. Tak snad se již brzy dočkáme oficiálního představení.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.