Life is Strange Remastered Collection vyjde letos na podzim | Novinky

Life is Strange Remastered Collection vyjde letos na podzim

  • 18. 3. 2021, 19:10
  • Jan Válek

Kolekce prvních dílů Life is Strage v remasterované verzi byla představena.

Dnes v podvečer se konala virtuální akce společnosti Square Enix, která se točila okolo série Life is Strange. Oznámeno bylo jednak plnohodnotné pokračování, ale také Remastered Collection, na níž se můžeme těšit ke konci letošního roku. Půjde o vůbec první Life is Strange a také díl Life is Strange: Before the Storm – oba s vylepšeným grafickým podáním i zdokonalenými animacemi. Sami si můžete novou kolekci prohlédnout v následujícím traileru:

Life is Strange Remastered Collection - Announce Trailer [ESRB]

Tvůrci slibují grafický posun kupředu díky předělanému snímání obličejů a také výraznému zdokonalení herního enginu i světel. Kromě postav budou vylepšené také postavy a prostředí. Dokonce mají vývojáři zasáhnout i do samotné hratelnosti v podobě předělaných puzzle hříček. Součástí Remastered Collection bude i veškerý deluxe obsah původní hry.

K vydání hry dojde pro PS4 i PS5 letos na podzim, zatím bez bližší specifikace a kolekce by se tak měla dostat do prodeje o něco později než nově představený díl s podtitulem True Colors. Remaster bude k mání samostatně a nebo coby součást Ultimate edice nového pokračování.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.