Letošní Call of Duty z období druhé světové války? | Spekulace

Letošní Call of Duty z období druhé světové války?

  • 26. 3. 2021, 15:13
  • Jan Válek

Přichází první konkrétní spekulace, aneb – je jisté, že nové CoD bude, jen se neví jaké.

Activision potvrdilo oficiálně to, co bylo už dopředu jasné – nové Call of Duty prostě každý rok na podzim vyjde se stejnou jistotou, jako fotbal od EA. Alespoň v tomto směru by neměla nic změnit ani dlouho trvající pandemie COVID-19. A jaké by mělo či mohlo být to letošní pokračování?

Spekulace šířící se internetem poukazují na to, že letošní hru bude mít na svědomí studio Sledgehammer Games a bude opět zasazená do prostředí druhé světové války. To by samo o sobě nebylo až tak překvapivé, ale máme tu už i první konkrétnější detaily. Letošní hra by měla mít celý název Call of Duty: WWII: Vanguard. Na druhou stranu název i tak může být stále spíše pracovní a třeba se změní.

Z hlediska prostředí by dle aktuálních spekulací měla být hra zasazená do alternativní historie padesátých let, kdy dle jejího průběhu nedošlo ke konci druhé světové války tak, jak jej známe z historických záznamů. Také se vám během tohoto čtení vybavila hned série Wolfenstein?

Žádné tyto informace nejsou ověřené a bude na podzim zajímavé sledovat, nakolik byly pravdivé či úplně mimo. Alespoň si díky nim můžeme zaspekulovat a představovat, co by pro nás mohlo Activision prozatím pod pokličkou chystat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.