LEGO Star Wars: The Skywalker Saga odloženo na neurčito | Novinky

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga odloženo na neurčito

  • 2. 4. 2021, 19:55
  • Jaroslav Pazdera

Bohužel nová LEGO hra není na obzoru a zřejmě to ještě chvíli potrvá.

Tohle jsme bohužel tak nějak očekávali a Skywalker Saga se přidala k dalšímu zástupu her, které byly z nějakého důvodu odloženy. O hře jsme se sice nedávno dozvěděli, že bude mít přes 300 hratelných postav, ale bylo to tak mezi řečí a žádné další oficiální informace se neobjevily. Takže to, že je hra z původního jarního termínu odložena, není nic divného. Co je trochu nepříjemnější je, že nebyl stanoven žádný nový termín a datum vydání se dozvíme "co nejdříve". Důvodem odkladu je samozřejmě snaha dodat hráčům ten co nejlepší zážitek.

Zdroj: WB Games
Všichni u nás v TT Games pracují tvrdě na LEGO Star Wars: Skywalker Saga, největší a nejlepší LEGO hře všech dob - ale potřebujeme trochu času navíc. Nebudeme schopni dodržet jarní termín, ale jakmile to bude možné budeme vás informovat o novém datu vydání.
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.