Leak z artbooku prozrazuje řadu informací o Hogwarts Legacy | Spekulace

Leak z artbooku prozrazuje řadu informací o Hogwarts Legacy

  • 17. 1. 2023, 22:10
  • Jaroslav Pazdera

Velká mapa, spousta úkolů a desítky hodin hraní.

Zajímavé informace se objevily v jednom vlákně na redditu, kde uživatel EduardAlves leakuje informace o Hogwarts Legacy skrze připravovaný artbook. Z těch nejzajímavějších je to určitě herní doba, která by měla trvat zhruba 35 hodina pokud budete chtít vše na sto procent, počítejte s dvojnásobkem. Nejvíce času údajně zaberou takzvané Merlinovy hádanky, kterých bude rovná stovka, jsou rozesety po celém herním světě a každá bude mít nějakou svou hádanku, které postupně využijou vše, co se ve hře naučíte. Velmi zajímavé jsou prý vedlejší questy a dokážou vás připravit na výzvy hlavní dějové linky, takže se je vyplatí dělat.

Původní plány také počítaly s Famfrpálem a hratelnost za všechny koleje, ale je to jedna z věcí, které byly bohužel zaříznuty z nedostatku času a kvůli jiným plánům. Oproti ukázce z roku 2020 je údajně 90 % věcí jinak nebo vyškrtnuto. Redukce se prý dočkala i samotná mapa, která je čtvrtinová oproti původním plánům a vzhledem k tomu, že mapa vysočin a bažin je už dokončena, je připravena pro případná budoucí DLC. Údajně se ale na chvíli podíváme do Azkabanu, ale pouze za jednu kolej.

Hra umožní létat na koštěti kolem hradu, ale do samotného hradu to nepůjde. Ve hře dokonce bude možné chytit a ochočit Fénixe.

Některé informace vypadají zajímavě, některé vyznívají lehce negativně. Jak to bude se snad dozvíme brzy, protože hra je plánována na 10. února a výše uvedené zatím berme spíše jako spekulace.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.