Lawn Moving Simulator vychází pro PS4 a PS5 | Novinky

Lawn Moving Simulator vychází pro PS4 a PS5

  • 1. 4. 2022, 09:00
  • Jan Válek

Usedněte do sekačky a vydejte se na boj s vysokou trávou!

Věřím, že mnozí majitelé zahrad a velkých trávníků berou sekání jako nutné zlo a povinnost. Ti ať dají od nově vydaného titulu Lawn Moving Simulator ruce rychle pryč. Hra vyšla již dříve pro jiné platformy a nyní došlo k oznámení a současně i vydání její PS4 a PS5 verze. Usednout zde můžete do skutečných licencovaných sekaček na trávu předních výrobců a... vydat se vstříc sekání trávníku.

Lawn Mowing Simulator – Out Now on PlayStation!

Hlavním herním režimem je kariéra, ve které na vás čeká celá plnění různých zakázek a kromě samotné simulace této pracovní činnosti i správa celého podniku v oblasti sečení. Hra by měla nabídnout opravdu propracovaný a realistický zážitek – musíte provádět terénní kontrolu, nastavovat výšku radlice i řešit zatížení motoru.

Ve hře se vydáváme na britský venkov do různých lokací. Rušné obytné ulice, rozlehlý hradní areál, malebná zeleň a velká jezdecká pole jsou jen některé z míst, která čekají na vaše sekací nože. Usednete pak do různých strojů značek Toro, SCAG a STIGA – k dispozici je jich zde 12 a každá má své vlastní výzvy, nástavce a upgrady.

Okolo si můžete prohlédnout obrázky i trailer, Lawn Moving Simulator je již v prodeji v digitálním obchodu PS Store a vyjde vás na 529 Kč, respektive do 15. 4. pro předplatitele PS Plus se slevou 20% na slušných 423 Kč. Najdete ji přímo zde.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.