Launch trailer ukazuje finální výsledek FIFA 21 na PS5 | Videa

Launch trailer ukazuje finální výsledek FIFA 21 na PS5

  • 6. 12. 2020, 17:26
  • Jan Válek

Jak vypadá next-gen provedení letošního fotbalu?

EA se rozhodlo již letos nabídnout samotnou next-gen verzi série FIFA. Zatímco její PS4 verze vyšla již v září a přinesli jsme vám její recenzi, ta next-genová se stejným ročníkem v názvu se dostala do nabídky před tímto víkendem. Oficiálně od pátku 4. prosince, nicméně byla na PS Store uvolněna již o den dříve. Dobrou zprávou je, že si ji můžete stáhnout zdarma, pokud vlastníte PS4 verzi hry. Stačí si FIFA 21 pro PS5 najít v PS Store a zdarma ji vložit do své knihovny. Samozřejmě za předpokladu, že se na vás dostalo s konzolí samotnou a máte ji již doma.

FIFA 21 na PlayStation 5 přichází s novými technologiemi, mezi ně patří okamžité načítání, EA Sports GameCam a třeba i mnohem reálnější pocit ze všech světel a grafiky celkově. Přestože plnohodnotně next-genové bude až FIFA 22, už nyní si můžete na PlayStation 5 užít pořádný fotbal. Více detailů si následně povíme v recenzi PS5 verze a vy si můžete prohlédnout oficiální launch trailer, který ji představuje:

FIFA 21 - Next Gen Launch Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.