Launch trailer představuje Call of Duty: Vanguard | Videa

Launch trailer představuje Call of Duty: Vanguard

  • 18. 10. 2021, 18:07
  • Ivan Herman

V předstihu před vydáním hry nám tvůrci servírují finální trailer na hru.

Přestože letošní díl Call of Duty s podtitulem Vanguard vychází až 5. listopadu, už nyní je k dispozici oficiální launch trailer. Jde o akční a rychlý sestřih ze všech různých módů – počínaje kampaní z druhé světové války, přes zombie až po multiplayerovou část.

Kampaň se odehrává v alternativní časové linii druhé světové války po Hitlerově porážce. Task Force One je vytvořena, aby sundala jeho nástupce Hermanna Wenzela Freisingera z gestapa předtím, než bude možné dokončit tajemný projekt Phoenix.

Launch Trailer (ft. Jack White “Taking Me Back”) | Call of Duty: Vanguard

Multiplayer nabídne hned po vydání 20 map s novými režimy jako Champion Hill a funkcemi jako Combat Pacing.

Pak je tu nedávno odhalený režim Zombies od Treyarcha, který se odehrává před příběhem Black Ops Cold War. Začíná Der Anfang a zavádí čtyři nové schopnosti Dark Aether spolu s návratem upgradů. Call of Duty: Vanguard přichází na PS4 i PS5 a další platformy již 5. listopadu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.