Launch trailer na vycházející plošinovku Tamarin | Videa

Launch trailer na vycházející plošinovku Tamarin

  • 10. 9. 2020, 15:45
  • Martin Nejedlý

Dnes se začíná prodávat tato roztomilá akční skákačka.

Na hře Tamarin pracovalo studio Chameleon Games dlouhých 7 let. A dnes se hra konečně dostává do prodeje na digitální platformě PS Store. Dle slov samotných tvůrců jde o nový mix herních žánrů, jehož výsledkem je 3D skákačka s akční hratelností.

Tamarin - Launch Trailer | PS4

V rámci celého herního světa vás čeká prozkoumávání lokací plných primátů a také akce jako z nějaké střílečky. Budete muset i mrštně skákat, prozkoumáte jak severní divočinu s malebnými lesními cestami, tak místní fjordy a hory. Během této cesty nás čeká pronásledování záhadných elektřinou nabitých světlušek, objevování podzemního světa s tančícími mravenci i zachraňování nevinných ptáků. To všechno s cílem zachránit idylické prostředí pro živ tamarínů.

Moc hezky a lákavě vypadající Tamarin vychází již dnes, launch trailer ukazuje finální podobu hry.

UPDATE: Hra je již k dispozici na PS Store. Základní edice stojí 1 099 Kč, Deluxe verze 1 399 Kč a získáte v rámci ní také oficiální soundtrack. Chystáme pro vás zároveň recenzi.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.