Launch trailer na Puyo Puyo Tetris 2 | Videa

Launch trailer na Puyo Puyo Tetris 2

  • 8. 12. 2020, 18:15
  • Martin Nejedlý

Sega přichází s finálním videem z tetrisového šílenství okořeněného Japonskem.

Druhý díl Puyo Puyo Tetris chce navázat na úspěch prvního dílu, který nebyl vůbec špatný. Naopak do dnešního dne má dle serveru Metacritics průměrné hodnocení na PS4 vysokých 83%. A takovým číslem se příliš her pyšnit nemůže. Podle prvních ohlasů by měl být vydařený i díl druhý, který bychom pro vás měli zrecenzovat na PlayStation 5. Vychází ovšem také v PS4 verzi. Zde již slibovaný finální launch trailer:

Puyo Puyo Tetris 2 | Launch Trailer

Hra v sobě zajímavým a netradičním způsobem kombinuje dvě veleúspěšné herní klasiky. Tetris jako takové asi nemusíme nikomu představovat, Puyo Puyo už v našich zeměpisných šířkách tak známé být nemusí. Ovšem vězte, že se jedná o velmi rozšířenou puzzle hru původem z Japonska. V této videoherní adaptaci se vše spojuje dohromady a vzniká z toho netradiční RPG s příběhovým módem, online prvky a zábavou na dlouhé hodiny. Takže skoro povinnost pro všechny puzzle herní nadšence.

Hra Puyo Puyo Tetris 2 je v prodeji od dnešního dne, digitálně ji na PS Store můžete zakoupit za 1 049 Kč. Získáte tím jak verzi pro PlayStation 4, tak samostatnou plnohodnotnou PS5 verzi. Hra je v prodeji také v klasické krabicové verzi.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.