Launch trailer na PS5 Demon’s Souls | Videa

Launch trailer na PS5 Demon’s Souls

  • 16. 11. 2020, 05:15
  • Ivan Herman

Hra v prvních světových recenzích sklízí skvělá hodnocení.

Právě nyní současně s příchodem PS5 vychází coby launch titul i moderní remake Demon’s Souls. Od základu přepracovaná, mistrovsky vylepšená a rozšířená hra představí hrůzy mlhou zahaleného temného fantasy kraje zbrusu nové generaci hráčů. Těm, kteří již jejím zkouškám a útrapám stanuli tváří v tvář dříve, nabízí opětovnou konfrontaci s temnotou ve strhujícím grafickém zpracování při neuvěřitelně působivém výkonu. Finální nalákání na hru přináší následující launch trailer:

Demon’s Souls – Launch Trailer | PS5

Ve světě se objevily také první recenze hry, které ji hodnotí opravdu vysoko. Bluepoint Games tak opět dokázalo vytvořit perfektní remake, který vypadá hezky po vizuální stránce, souboje jsou lepší než kdy dříve a kvalitnější zážitek zajišťují i velmi rychlé loadingy na PlayStation 5. Přestože recenzí zatím ve světě nevyšlo příliš a může se ještě průměrné hodnocení na Metacritic lehce snížit, drží si nové Demon’s Souls hodně vysokých 92%. Překonává tak všechny ostatní launch tituly pro PS5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.