Launch trailer na novou mapu pro Warzone vypadá jako skvělá zábava | Videa

Launch trailer na novou mapu pro Warzone vypadá jako skvělá zábava

  • 6. 12. 2021, 20:52
  • Jaroslav Pazdera

Tropický ostrov, zcela nové lokace, operátoři, zbraně a spousta nového k učení. Tohle Warzone určitě potřebuje.

Asi se shodneme na tom, že mapa Verdansk pro Call of Duty Warzone už potřebuje trochu změnu. Dílčí úpravy v rámci sezóny sice upravily některé lokace a místa, ale celkově už je mapa poměrně ohraná a asi se, jako my, přistihnete, že už děláte stále stejné postupy a cesty. Za pár dní to ale bude minulost, protože do hry dorazí zcela nová, pacifická, mapa Caldera. Ta se prezentuje na novém a hodně akčním traileru, který ukazuje městečka, ale i krajinu a třeba vodopády, vojenské prostory stejně jako honosné vilky. Tohle bude hodně velká změna, stejně jako možnost využívat například letadla. Samozřejmostí budou také noví operátoři a řada nových zbraní odpovídajících dané době. Některé z nich si už nyní můžete vyzkoušet v rámci multiplayeru Call of Duty Vanguard.

Mapa dorazí do Warzone už 9. prosince a pokud máte Call of Duty. Vanguard, můžete si exkluzivně mapu vyzkoušet už o den dříve, 8. prosince.

The Pacific Launch Trailer | Call of Duty: Vanguard & Warzone
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.